Select Page

Ako nemate ideju za poklon MH Biser izrađuje unikatne korporativne poklone

MH Biser, obrtnička djelatnost koja izrađuje nakit od bisera koji čine ogrlice, narukvice, naušnice, prstenovi, nanožnice kao i tespihi. Iz ponude izdvaja i korporativne poklone.

Hatidža Smajić, vlasnica obrtničke djelatnosti MH Biser za naš portal je kazala kako su se korporativni pokloni pokazali kao dobra usluga jer štede vrijeme korporacijama, a sa druge strane dobijaju unikatne poklone.

“Već smo za nekoliko kompanija pravili različite korportivne poklone od poklona za zaposlenike do poklona za poslovne partnere. Ono što se jako dopalo kompanijama jeste i poklon vaučer koji je njihovim zaposlenicima omogućio da odaberu komad nakita po svojoj želji”, istakla je Hatidža.

Svi komadi iz MH Biser kolekcije su unikatni, jedinstveni i pričaju jednu nevjerovatnu priču. Neka MH Biseri budu i vaš izbor.

Sve dodatne informacije potražite na linku https://mhbiseri.ba/

(izvor: akta.ba)

Možete još pročitati

Sve što možda niste znali o biseru?

Sve što možda niste znali o biseru?

Biseri se sastoje od slojeva sedefa, koji se sloj po sloj slažu jedan na drugi. Sastav bisera je vrlo jednostavan, spoj kristalnog oblika kalcijumkarbonata (aragonita) i organskog proteina (konhiolina) koji vezuje kristale i od bisera čini jednu savršenu cjelinu.Ono...

Kako da iz lošeg stvoriš nevjerovatnu priču?

Kako da iz lošeg stvoriš nevjerovatnu priču?

Ispričat ću ti jednu priču. Nevjerovatnu priču o ožiljcima jedne školjke. Dok mirno stoji na morskom dnu, nikome ne škodi i nikome ne smeta, čekajući da joj morska struja nanese sitni plijen do njenih usta. Kako bi se prehranila ona otvara svoje oklope i ne sluteći da...

v